Har shoppat smycken och kängor!

Hej! Igår var jag i stan och shoppade nya kängor och några smycken :) Jag har verkligen behövt nya kängor ett tag, så det kändes bra att hitta några varma skor speciellt nu när det är så kallt ute. 
 
Här är de nya kängorna och smyckena jag köpte igår i stan :) (+ en svart toffs!)
 
 Så himla fina smycken!
 
Nu ska jag kolla på serie :)

me and my cat

 
Hej! Vad skönt med lördag och mello idag :) Nu är jag hemma hos familjen och hänger med min katt, hon är så glad idag och spinner. Strax ska jag sätta mig vid tvn och lyssna på melodifestivalen :) Innan idag så åkte jag långfärdsskidor och åt lax till lunch. Ha en bra kväll!

piña

 
Ett litet tips om man är törstig är att lägga frusna hallon i sin drink eller i sin saft/dricka, för det kyler både ner drickan och det smakar godare. Då behöver man inga extra isbitar och det ser snyggt ut! 
 
När jag kollar på dessa bilder jag tagit så längtar jag till sommaren. Tänk att bara kunna gå runt i kortbyxor och linne i solen och dricka kalla drycker. Underbart, haha.

sophiealbs.blogg.se

21 år. Jag studerar på högskolan. Sophie heter jag och drömmer om att bo i Spanien. Vill även resa till Australien... Min blogg handlar om min vardag, inredning, bilder, smink, resor osv.

RSS 2.0